ElitaCS.pl – Forum i społeczność serwera CS 1.6
Oficjalna informacja
Jesteśmy teraz częścią GAMEFUTURE.PL
Za chwilę zostaniesz automatycznie przeniesiony na stronę naszej nowej sieci. Możesz też kliknąć kafel, aby przejść od razu.
30
sekund do przekierowania
[DEATHMATCH] GAMEFUTURE.PL [CLASSIC | ROZBUDOWANY RANKING | SKILL | RANGI]
Counter-Strike 1.6 • Dobra ekipa • Czysta gra • Szacunek
Gracze online
-- / --
Ładowanie statusu serwera...
193.33.177.201:27015
DISCORD ELITACS
Społeczność • Informacje • Kontakt z administracją
Aktywni na Discordzie
--
Ładowanie Discorda...
discord.gg/emWxQNZDu

✚ Krzysiu
Bywalec
Swojak
Słuchaj ja sie Tobie przyglądałem od wczoraj. Podpadłeś mi ale mówie sprawdze jeszcze demka. Masz jakiegoś silent aima. Na spowolnieniu 1/4x widać celownik masz obok gracza, oddajesz strzał i mimo ze celownik masz kompletnie obok modelu przeciwnika to pierwszy strzal poleciał w głowe dopiero po zabiciu celownik przesunął się na juz zabity model przeciwnika. I nie nie bylo to w momencie gdy biegłeś albo podskoczyłeś i fartem to wpadło, byłeś w dodatku na kucaku. Inne akcje takie same, czyli celownik obok głowy ale 1 strzał leci w banie potem celownik juz przechodzi na trupa. Mam 3 sytuacje które widziała cala administracja i wszyscy są zgodni, że jesteś odpalony a dziś przeszedłem celowo do CT i ginąłem pierwszy żeby Cie obserwować nie bedąc na spectators i nie mogłeś wytrzymać bez odpalania się i latania z famasem i walenia bani. Także się nie kompromituj i szerokiej drogi Ci życzę ale u nas jesteś skreślony. Pokutuj!  Wink

[Obrazek: 438202-B2-8-BDD-4-B2-D-954-B-ADCE8-CA7857-C.png]
LUBIĘ TO
2
Polubili:

Wiadomości w tym wątku
Prośba o odbanowanie f0rest. - przez KrolCzeczeni - 26-04-26, 07:12 PM
RE: Prośba o odbanowanie f0rest. - przez Krzysiu - 26-04-26, 07:25 PM