|
Twój nick podczas gry: zzzz?
Nick admina, który robił screeny / banował: Admin Data i godzina zdarzenia: 05.05.2026 ok 17.40 Mapa: dust 2 STEAM_ID / IP: Link do screenów: https://zippyshare.day/BekLYDYw6LW5T8j/file Dodatkowe informacje:
Analiza demka HLTV: hltv-2605051719-de_dust2.dem
Po sprawdzeniu demka zauważono kilka podejrzanych sytuacji wskazujących na możliwe korzystanie z WH / informacji o pozycjach przeciwników: 05:15 — gracz zachowuje się tak, jakby znał dokładną pozycję przeciwnika za skrzynką. Celownik ustawiony jest w miejsce ukrycia przeciwnika mimo braku widocznego kontaktu. 07:28 — gracz celuje przez ścianę / drzwi na midzie w stronę pozycji przeciwnika. Wygląda to na prowadzenie celownika pod gracza, którego normalnie nie powinien widzieć. 09:24 — gracz podchodzi idealnie pod drzwi na midzie w stronę przeciwnika znajdującego się za nimi. Ruch wygląda na świadome podejście pod konkretną pozycję. 12:16 — gracz podchodzi na BS w sposób sugerujący, że wie o przeciwniku znajdującym się za zieloną skrzynką. Od razu skupia uwagę na konkretnej pozycji ukrytego gracza. 14:41 — gracz zatrzymuje się za ścianą i czeka na wyjście przeciwnika, mimo że pozostali gracze z drużyny poszli do przodu. Zachowanie wygląda jak gra pod informację o bliskim przeciwniku. Wniosek: Same screenshoty wyglądają na czyste i czasowo pasują do bana, jednak po analizie demka widać kilka, kilkanaście sytuacji, w których gracz podejmuje decyzje sugerujące znajomość pozycji przeciwników bez normalnej informacji z gry. Na tej podstawie w moim odczuciu ban powinien zostać podtrzymany. (05-05-26, 07:15 PM)Cześć, powiem tyle, gram juz troche swojego zycia w cs 1.6 i mam specyficzny ( tak mi sie wydaje ) system poruszania sie po mapie, tym bardziej jak chodzi o de_dust 2 mapa na ktorej pogralem sporo, jezeli chodzi o czekanie na graczy za sciana jak to opisales to powiem tyle ze jak sie ma spoko sluchawki to slycha naprawde sporo wiec najwidoczniej go slyszalem, jezeli chodzi o dzwi na midzie to znam skany ktore maja za zadanie zranic przeciwnika w tzw ciemni badz jak siadzie to i rsp tt, a tym bardziej jak sa pokazane zadane obrazenia w przeciwnika wiec jak widze ze ktos dostal skana to staram sie go kontunuowac w prawo badz w lewo tak zeby zadac jak najwiecej obrazen. Na koniec dodam ze gralo mi sie fajnie na waszym serwerze i sa ogolnie spoko ludzie, gram w czasie wolnym od pracy wiec chcialbym to kontynuowac i nie szukac innego serwera bo ogolnie jest trudno o spoko serwer i spoko ludzi. Dajcie mi jeszcze szanse pograc u was. Z gory dzieki. Pozdrawia Bieszczadzki Zakapior. JK96 napisał(a): Analiza demka HLTV: hltv-2605051719-de_dust2.dem
Obejrzałem demko i czasówki. Faktycznie jest dobrze słychać. Czasówki 05:15 i 14:41 to dobra gra na słuch i spoglądanie na radar. Jedynie akcja 09:24 ten dziwny ruch myszką na spowolnieniu 1/4x to mnie zaskoczyło ale reszte da sie wytłumaczyć. Ogólnie demka z hltv też mają wiele do życzenia i są kręcone w sredniej jakości ze wzgledu na wielkość plików. Ja osobiście twierdze że jesteś czysty
![]() Decyzja administracji: Gracz został odbanowany. Blokada została zdjęta. Temat zostaje zamknięty. |

![[Obrazek: gracz-odbanowany.png]](https://elitacs.pl/images/modtools/gracz-odbanowany.png)